21 Feb 2010

DST-GROUP BRUNEI FA CUP 2010

4 PENDATANG LUAR LIGA PERDANA AKAN BERAKSI DALAM PIALA FA PADA TAHUN INI. PASUKAN2 ITU ADALAH, RIMBA STARS FC, SABLI'S FC, PENINJAU FC DAN VIVA RANGERS. ADA KHABAR MENGATAKAN PENYERANG KEBANGSAAN, DAN BEKAS PENYERANG DPMMFC, SHAHRAZEN AKAN MENYARUNG JERSI VIVA RANGERS DALAM PIALA INI.

4 PASUKAN (LUAR LIGA PERDANA) AKAN BERTEMU SESAMA SENDIRI DI PUSINGAN KELAYAKAN PUKUL MATI, DIMANA VIVA RANGERS AKAN BERTEMU DENGAN RIMBA STARS FC DI PADANG JBS (KEBAJIKAN) PADA 1hb MAC 2010 DAN SABLI'S FC AKAN BERTEMU DENGAN PENINJAU FC JUGA DI PADANG JBS (KEBAJIKAN) PADA 2hb MAC 2010. KEDUA2 PERLAWANAN DIJANGKAKAN PERSEPAK MULA PADA JAM 8.15 MALAM.

KEMUDIAN DUA PASUKAN YANG MENANG AKAN BERTEMU DLM PERLAWANAN KELAYAKAN TERAKHIR PADA 5hb MAC 2010 DI PADANG JBS (KEBAJIKAN) BERAKAS. SATU SAJA PASUKAN YANG AKAN MELAYAKKAN DIRI UNTUK MASUK KE PUSINGAN PERTAMA, UNTUK BERTEMU NASIB MEREKA DENGAN 11 PASUKAN PERDANA DUA. DALAM PUSINGAN PERTAMA INI HANYA 6 PASUKAN AKAN DAPAT MELAYAKKAN DIRI KE PUSINGAN KEDUA, YG MANA SEBAHAGIAN BESAR PASUKAN2 GERGASI PERDANA I AKAN MENUNGGU PENAMPILAN PASUKAN2 PERDANA II DAN JUGA PASUKAN LUAR LIGA PERDANA.

PUSINGAN PERTAMA AKAN BERMULA PADA 15hb MAC 2010 DAN PUSINGAN KEDUA AKAN BERMULA PADA 24hb MAC 2010. PERLAWANAN AKHIR AKAN DIJANGKAKAN BERSEPAK MULA PADA 17hb APRIL 2010 DIMANA MS ABDB ADALAH JUARA BERTAHAN DST-GROUP BRUNEI FA CUP.

WEBMASTER KILANAS FC; GUD LUCK DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PASUKAN2 DAN JUGA FFBD MEMBUKAKKAN PELUANG PASUKAN2 YANG BERMINAT UNTUK BERAKSI DI PERDANA II MUSIM DEPAN, DIMANA BERBERAPA PASUKAN AKAN BERLAWAN DALAM PERLAWANAN KELAYAKAN DAN AKAN JUGA BERTEMU DENGAN PASUKAN2 TERCOROT LIGA, IAITU KOTA RANGER DAN DST-GROUP FT.
SEMOGA BOLASEPAK BRUNEI AKAN MAJU SEMAJU-MAJUNYA!!!

BTW GUYS, KILANAS FC MASIH DI TANGGA KE-4, KALAU PERKASA FC DAN DST-GROUP KALAH LAWAN LUN BAWANG, KITANI MASIH DI TANGGA KE-4..YAHOO, AT LEAST ONE GOOD ACHIEVEMENT FOR THE SEASON LAH..(DST-GROUP PREMIER II LATEST STANDINGS)

MAJU(",)KILANAS FC!!

No comments:

Post a Comment