12 Feb 2010

KILANAS FC 0-4 BRUNEI YOUTH U-16

KEPUTUSAN PENUTUP TIRAI YG TIDAK DIMAHUKAN OLEH WARGA KILANAS FC. KELIHATAN PASUKAN BELIA BRUNEI LEBIH TERATUR DARI PERTAHANAN DAN RANCANGAN SERANGAN MEREKA, WALAUPUN KILANAS FC MENDAPAT BANYAK POSSESI BOLA, NAMUN BENTENG PERTAHANAN BELIA BRUNEI TETAP TERATUR DAN LEBIH BIJAK DARI SERANGAN COUNTER. INI MERUPAKAN KEKALAH TERUK PERTAMA KILANAS FC DALAM PERDANA II MUSIM INI, IAITU 4-0.

WALAUAPAPUN SYABAS DIUCAPKAN KEPADA PASUKAN KILANAS FC DENGAN PERSEMBAHAN YANG BAGUS SEPANJANG MUSIM DST-GROUP LIGA PERDANA BRUNEI 09/10. PASUKAN KILANAS FC SUDAH SETENTUNYA MEMBUAT RANCANGAN UNTUK MAJU KE HADAPAN PADA MUSIM YANG AKAN DATANG. SEKARANG KITA MENUMPUKAN PERHATIAN KEPADA PIALA FA YG DIJANGKAKAN BERMULA BULAN DEPAN DAN JUGA PIALA JEMPUTAN.

SEKALI LAGI BAGI WAKIL SEMUA WARGA KILANAS FC, SAYA INGIN MENGUCAPKAN TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA KEPADA SEMUA PEMAIN2, PEGAWAI2, SPONSER DAN JUGA PENYOKONG KILANAS FC ATAS SOKONGAN DAN PENGLIBATAN SEPANJANG MUSIM INI.

P.S. JIKA ADA PEMAIN2 YG INGIN MENGIKUTI PASUKAN KILANAS FC, DIALU2KAN HADIR SESI LATIHAN DAN PERLAWANAN PERSAHABATAN YG AKAN DIPAPARKAN DI BLOG INI.

BERJUTAAN (",) TERIMA KASIH

No comments:

Post a Comment